måndag 23 maj 2011

Tyger !

Glada grodor & blå fordon
Djurmotiv 
Röda & turkosa moln
Prickigt
Lejon & apor i 4 färger
Prickigt i olika storlekar

Stjärnor


.

Endel tyger som finns hemma hos mig - lägger upp både för min egen & andras skull . En bättre överblick över vad som finns i hyllorna :)


 

Rensat i röran ..

Har minsann rensat i syrummet :) Trodde inte att jag hade så rörigt förrän jag tittade på - före bilderna som jag tog .. ojdå :)

Men jag rensade , redde upp , slängde & skänkte till dotterns förskola. Nu är det fint igen . Hyllan togs upp från sonens rum - han fick en större att förvara alla saker i .


Bildbevis - svimma inte av oredan före :)














Och så efter bilderna :





Väggorden hittades billigt i Ylivieska - visste inte var dom skulle placeras , men efter att rummet var städat så passade det bra att sätta nåt fint på väggen också . Piffar upp :)

Är  nöjd  över den förändring jag åstadkom !

tisdag 3 maj 2011

Molnigt :)





Jag lider nog av tycka-om-moln febern :) Det har blivit ett par (läs 4) molnmössor gjorda inom den senaste veckan . Bl.a. en åt mig själv - en röd molnmössa .. jag som bara tycker om svart & vitt , vad hände ?  Tjaa , ibland måste man ju avvika lite iaf :)Bjuder på en snabbt tagen & dålig bild av min mössa ..





 

Sydde en kjol av vitt-svart manchester tyg till födelsedagspresent åt fina A. som fyllde 5 år (+ en molnmössa) som jag glömde att fotografera.  Dottern tyckte att kjolen blev fin och ville ha en likadan - såklart syr jag om dottern gillar att använda kläderna jag syr .( En kräsen 7 åring som kan tänkas använda mammas sydda kläder är en glädje i sig :) )



Dock var hon inte alltför villig att ställa upp på fotografering - men några "gladare" bilder fick jag iallafall :)









Vill även bjuda på några bilder från "vår trollskog" - skogen är fredad och bjuder på både vackra & spännande och även lite läskiga "utsikter". Ån flyter längs med sidan av skogen så det är omöjligt att irra bort sig :)




Här trivs älgar som syns på sista bilden :) , fågelsorter av alla slag (dom sjunger så vackert där i skogen så man kan bara stå tyst och lyssna hur länge som helst ) och även andra djur. Även en groda fastnade på bild under vår promenad. Vi gick just då genom trollskogsdelen av skogen och jag hoppade högt när nånting plötsligt hoppade vid mina fötter - men det var ju bara en söt liten groda :)